Entertainment

Audio Pro Artist poklanja PreSonus Eris E3.5 aktivne studijske monitore

Audio Pro Artist u Giveawayu poklanja PreSonus Eris E3.5 aktivne studijske monitore, a više o pravilima nagradne igre pročitajte u nastavku.

Tvrtka AUDIO PRO ARTIST d.o.o. osnovana je u listopadu 2004. godine sa sjedištem u Višnjevcu kod Osijeka, a od studenog 2007. godine otvoren je novi prostor i u Zagrebu (Karlovačka cesta 24A – kod Arena Centra). Široka ponuda glazbenih instrumenata te profesionalna audio i rasvjetna oprema namijenjena svim uzrastima, od početnika preko renomiranih glazbenika vrlo je brzo našla svoj put do krajnjeg korisnika na obostrano zadovoljstvo.

Od samih početaka AUDIO PRO ARTIST d.o.o. je prepoznat kao glazbeni centar s ljubaznim i stručnim osobljem, brzom i kvalitetnom uslugom, a za Hrvatske prilike gotovo nevjerojatnom ponudom proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača. AUDIO PRO ARTIST d.o.o. ne želi Vam samo prodavati, nego skupa s Vama živjeti i uživati u čarobnom svijetu glazbe i svega onoga što ju okružuje. Svi njihovi djelatnici su i sami glazbenici s bogatim iskustvom na svim područjima i rado će Vam pružiti sve informacije.

Kako do nagrade?


Posjetite naš Instagram i odigrajte prema zadanim pravilima
Audio Pro Artist poklanja PreSonus Eris E3.5 aktivne studijske monitore

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.