Politics

Bliži se vjenčanje Dinamova golmana Dominika Livakovića i njegove Helene: Slavlje će trajati dva dana, pozvani mnogi Vatreni, za mladence pjeva velika glazbena zvijezdaNakon što smo ekskluzivno objavili da se 18. lipnja ženi omiljeni Dinamov golman, doznali smo još detalja o, kako se čini, jednoj od najluksuznijih svadbi koja se sprema ovoga ljeta, piše jutarnji.hr.

Proslava vjenčanja Dominika Livakovića (27) i njegove voljene Helene Matić (27) trajat će dva dana, a održat će se u Falkensteiner resortu Punta skala u Petrčanima.

Par koji najviše uživa u zajedničkim šetnjama sa psom i druženju s prijateljima u intimnijem krugu te nije poznat kao ‘noćne ptice’, svoj najljepši dan ipak su odlučili proslaviti glasno i na ‘visokoj nozi’. Njihovi gosti će na Jadranu provesti divan vikend, a tko želi moći će koristiti wellnes.

Smješten uz rub mora, s pogledom na more i otoke, lako je dostupan autocestom i blizu međunarodnog aerodroma, pa je idealan odabir za proslavu velikih životnih događanja, stoji u opisu na stranicama resorta.

 

Popis uzvanika je velik, a među njima su i Livakovićevi kolege Mateo Kovačić i supruga Izabel, Luka Modrić i Vanja, kojem će odlazak na svadbu biti posebno zgodan jer u Petrčanima imaju vilu. Doći će i Šime Vrsaljko, koji je Livakoviću i zadarski susjed. Zaljubljenom paru pjevat će trenutno iznimno popularni Petar Grašo i Saša Matić, inače ‘rasprodani’ mjesecima unaprijed.

 

Dominik je rodom iz Zadra, a ljubav prema svome kraju je prenio i na zaručnicu, tako da čim uhvate slobodne dane ‘bježe’ na more. Tako su 2020. čim je počeo lockdown najviše vremena proveli s Dominikovom bakom koja živi sama u Privlaci. Na kraju su tamo bili nekoliko mjeseci.

– Ona ima veliki vrt i životinje pa smo joj pomagali, skupljali smo jaja, brali šparoge i kosili travu. Bilo nam je odlično – rekla je Helena u intervjuu.

Lijepa mladenka je već dogovorila i proslavu djevojačke i rođendana u svibnju u zagrebačkom restoranu Okrugljak.

Par je u vezi od 2017. kad su ih upoznali zajednički prijatelji, a Livaković je prošlog ljeta Helenu zaprosio. Još prije zaruka je rekao da je ona njegova najveća podrška i da ako i promijeni klub, jedino što je važno je da njegova draga ide s njim, navodi jutarnji.hr.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.