Entertainment

Bosutski bećari – s novom pjesmom u nove radne pobjede


“Laka ti noć, ravnico” naslov je nove pjesme Bosutskih bećara, našeg najpoznatijeg sastava moderne pop-tamburaške scene.

Glazbu za tu pjesmu potpisuje Steven Tivanovac, a stihove Ivo Rašić. Bećari su ovaj put producentsku i aranžersku palicu predali u ruke Željka Nikolina i Ivice Murata, najpoznatijih osječkih producenata. Primaš sastava, Dalibor Trabak kaže da je to veliki zaokret u produkciji benda. Pjesma i njezina atmosfera odišu poznatom ravničarskom melankolijom, pa bi se vrlo lako moglo dogoditi da postane nova himna cijele panonske regije.

Za singl je snimljen i spot koji potpisuje Mario Šulina. Ovaj popularni vinkovački sastav s pjesmom “Laka ti noć, ravnico” želi nastaviti svoj niz uspješnih pjesama. Njihovi hitovi “Želim te noćas”, “Sad kada došla si”, “Moje sve” i “Tko si ti” postali su nezaobilazan dio popularnog tamburaškog repertoara, ali ne samo tamburaških, nego i sastava drugih glazbenih izričaja. Svojim zvukom Bećari su prepoznati kao pioniri moderne pop-tamburaške produkcije i upravo su oni bili poticaj da u potragu za sličnim zvukom krenu i mnogi mlađi tamburaški bendovi diljem cijele Hrvatske. Bosutski bećari vjeruju da je dobra pjesma, prepoznatljivost i popularnost sastava, kao i ekipa prekaljenih profesionalaca kojima su okruženi i ovaj put dobitna kombinacija za uspjeh njihovog najnovijeg singla.

(8)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.