Entertainment

“Daj sve najljepše i dozvoli svima da biraju što će s tim”


Teo Grčić predstavlja singl “Samo jedno lice” za kojeg je snimio i zanimljivi spot.


GalerijaTeo Grčić - 2
Teo Grčić - 3
Teo Grčić - 4
+1
Teo Grčić - 1
Trenutak u Lisinskom kada je prvi put pustio glas pred publikom sada je već daleko iza njega, a danas izdaje već šesti singl po redu – “Samo jedno lice”. Naravno, riječ je o mladom glazbeniku Teu Grčiću, kojem se ovom prilikom u video spotu za istoimenu pjesmu pridružila atraktivna Paula Šolc.

Osim svojim izvanrednim vokalom, i ovoga puta Teo se poigrao kadrovima, te svoj novi glazbeni uradak “Samo jedno lice” nadahnuo crno bijelim elementima, a sve to odlično je uobličio u video spot Vatroslav Divić s kojim od početka ima izvrsnu suradnju. Sa svakim uratkom ovaj kantautor donosi novu dubinu u poveznici života i ljubavi kroz svoju glazbu i tekst, vrlo vješto upakiranim u jedinstven aranžman svojstven njemu, a jedna od njih zasigurno je i “Samo jedno lice”.

Riječ je o baladi nastaloj iz pera samog Tea Grčića, dok produkciju i aranžman potpisuje Hrvoje Domazet.

Da je tome tako, potvrdio je i sam Teo, “Samo jedno lice” je pjesma za koju sam napisao glazbu i tekst, a koja se otprilike podudara s mojom filozofijom života, kao i same ljubavi, a to je da ona mora biti slobodna. Ljubav je uvelike odabir svakog od nas. Ona se ne čeka, ona se odabire živjeti svaki dan, u svakom trenu, stvari i svakoj osobi koja prođe ili ostane’, zaključio je.

Ovaj talentirani glazbenik iza sebe ima već zavidan niz pjesama “Tragovi”, “Ti”, “Čuvam te”, “Šav”, te “Ne zaboravljaj” koje su vrlo dobro zaplovile radijskim eterom, što mu daje dodatan vjetar u leđa i motivaciju da se još više približi publici onim što radi.

“Daj sve najljepše i dozvoli svima da biraju što će s tim, bez zamjerke i očekivanja. Tek kada beskompromisno živiš svoju viziju života i dijeliš od sebe ono najljepše, upoznat ćeš one s kojima se kroz život nećeš vući, nego se iz dana u dan ponovo rađati i umirati u lakoći i ljepoti življenja”, za kraj je poručio Teo.


Nives u halterima izazvala pomutnju, zbog prizora u ogledalu neki su koristili zum visoke rezolucije!Nives Celzijus - 3
Nives Celzijus - 2
Nives Celzijus
+26
Nives Celzijus
Bivša omiljena slatkica pokazala tajnu koju je vješto krila od svih, a i da se novi dečko baš trudi oko nje!Charlotte Crosby i Jake Ankers - 2
Charlotte Crosby i Jake Ankers - 3
Charlotte Crosby i Jake Ankers - 1
+24
Charlotte CrosbyJoš brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu
Još lakše do najnovijih
vijesti o poznatima. Preuzmi novu

DNEVNIK.hr aplikacijuSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.