Politics

Doris Pinčić pohvalila se novim uspjehom i pozirala u društvu roditelja koje ne pokazuje često


Voditeljica Doris Pinčić (33), koju gledatelji prate gotovo svakog jutra u  HRT-ovoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’, pohvalila se novim uspjehom. Doris je još u listopadu prošle godine uspješno obranila diplomski rad na jednoj zagrebačkoj Visokoj školi za komunikacijski menadžment, na kojoj je pohađala studij upravljanja odnosa s javnošću, a sada se pohvalila i fotografijama sa svečane promocije. 

– Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima – napisala je Doris u opisu fotografije na svom Instagramu na kojoj pozira s roditeljima dok u ruci drži buket cvijeća i zasluženu diplomu. Ispod fotografije odmah su se zaredale čestitke koje su Doris uputile i neke poznate dame poput redateljice Arije Rizvić, pjevačice Ivane Marić te voditeljice Mirne Maras Batinić. 

Nakon što je diplomirala Doris je poručila da ulaganje u sebe nikada nije uludo potrošen novac i vrijeme te da će nakon diplome nastaviti s obrazovanjem. Ranije je diplomirala i na Akademiji glume i lutkarstva u Osijeku, a studij upravljanja odnosu s javnošću upisala je prije nešto više od dvije godine.

Inače, Doris se nedavno u fokusu javnosti našla i zbog nove ljubavi s 13 godina starijim menadžerom Davorom Guberovićem iz Daruvara. – Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora – kratko je rekla Doris za Gloriju.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

napisao je mnoge pjesmePrije 15 godina iznenada je preminuo veliki Đorđe Novković, upravo on dao je prvi posao Rajku Dujmiću za ovaj hitu Katran KlubuZagrebačku publiku rasplesat će nova era svjetskih DJ-eva: Cosmjn i Mariano Mateljanlijepa gestaIda Prester pokazala ukrajinsku obitelji koju je udomila: ‘Ne mogu vam opisati koliko su dragi, kulturni i skromni’
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.