Politics

Drama na groblju: Nosili ženu u lijesu kad su čuli kucanje iz njega


Žena, koja je trebala biti pokopana nakon što je proglašena mrtvom, počela je  tijekom vlastitog sprovoda udarati poklopac lijesa kako bi obavijestila članove obitelji da je živa. Obitelj Rose Isabel Cespedes Callaca okupila se 26. travnja u gradu Lambayeque u Peruu na njezinom sprovodu. U tom trenutku vjerovalo se da je ona poginula u nesreći na cesti u regiji Chiclayo-Picsi.

Rođaci su nosili njezin lijes kroz groblje kada su čuli zvukove iz lijesa. Nakon što su ga otvorili, ugledali su Rosu otvorenih očiju s očitim znakova života. Čuvar groblja Juan Segundo Cajo rekao je da je otvorila oči i znojila se te kako je on odmah pozvao policiju, prenosi Vecernji.ba.

Rosa je ostala u lijesu dok nije odvedena u obližnju bolnicu, gdje su liječnici potvrdili da zaista ima vitalne znakove, iako vrlo niske. Iako joj se stanje malo poboljšalo nakon što je priključena na aparat za održavanje života, Rosa je preminula nekoliko sati kasnije.

Njezini rođaci su ogorčeni zbog činjenice da je uopće proglašena mrtvom i predana na pokop. Njezina tetka, čije ime nije objavljeno, je kazala kako žele znati što se dogodilo. Policija istražuje cijeli incident i utvrđuje je li ju osoblje u regionalnoj bolnici Lambayeque, gdje je prvi put liječena, proglasilo mrtvom i poslali je u mrtvačnicu bez odgovarajuće kontrole, piše Mirror.

Rosin zet je preminuo od teških ozljeda koje je zadobio u istoj prometnoj nesreći, a njezinih troje nećaka, koji su putovali s njima, još su u bolnici i u kritičnom stanju.

VIDEO: Grobarijada – I Hrvati na bizarnoj zabavi u Srbiji: U tortu u obliku lijesa zabili kolac, hostese nosile crninu…

 
lijesBizarni incidentVIDEO Ovo se nije trebalo dogoditi: Nezgoda na pogrebu šokirala ožalošćenePeru's Castillo leaves congress after lifting curfew imposed over fuel cost protests in LimaTO JE I PREMIJER REKAOPeruanski predsjednik iznenadio izjavom: Kriza je nastala ratom između Hrvatske i RusijeZagreb: Pogreb trenera  Kristijana Schneidera na KrematorijuODLAZAK KRISTIJANA SCHNEIDERAOtac Petre Marčinko o smrti prijatelja: Uvukao nam se u kožu, još ne mogu vjerovati…
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.