Politics

Eurospin ponovno otvara i zapošljava u Zadru


Od dolaska Eurospina u Hrvatsku prošle su gotovo dvije godine. U međuvremenu, mreža novog diskontnog lanca proširila se na ukupno 18 trgovina diljem Hrvatske. Drugi rođendan Eurospina obilježit će još jedno otvorenje najavljeno za jesen, i to u Zadru odakle je 2020. godine startala Pametna kupnja.

Period u kojem je stupio na hrvatsko tržište nije bilo nimalo idealan, no to ipak nije poremetilo optimistične planove jer Eurospin od dolaska bilježi same pozitivne rezultate. Snaga uspjeha krije se ponajprije u zaposlenicima koji su u protekle dvije godine odigrali značajnu ulogu u poslovanju Eurospina u Hrvatskoj.

Razvoj vještina i predani rad zaposlenika budno prati Eurospinov odjel ljudskih resursa, prepoznajući individualne kvalitete pojedinca i dajući im mogućnosti za napredak u željenom smjeru. Svi koji žele učiti i profesionalno se razvijati u dinamičnoj atmosferi, uz edukacije i mentorstvo kolega, imaju priliku započeti svoj put u novoj zadarskoj poslovnici koja okuplja svoj tim.

Eurospin trenutno zapošljava na nekoliko pozicija uoči novog otvorenja u Zadru:

Voditelji smjene

• Prodavači u trgovini

• Prodavači na odjelu Delikatese

• Mesari

Prijavite se i postanite dio uspješne Eurospin priče u Zadru! Više informacija o mogućnostima zaposlenja potražite na eurospin.hr/karijere.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.