Politics

Finalna večer Ultre: Steve Aoki zavijorio hrvatsku zastavu na glavnoj pozornici


NA MALOM stageu Ultra Europe festivala nastupao je DJ Moon Shot, Ukrajinac koji je dobio dozvolu napustiti svoju zemlju koja je u ratu za vrijeme trajanja festivala.

“U Splitu nastupam već treći put na Ultra Europe festivalu. Ranijih godina bi sjeo na avion u Kijevu i za nešto više od sat vremena bio bih na aerodromu u Kaštelima. Ovaj put sam sretan što sam uopće živ i da sam mogao doći. Vozio sam se četiri dana, najprije od Kremenčuka do Lavova vožnja je trajala nekih 15 sati, onda sam prešao granicu i ušao u Poljsku. Tamo sam prespavao pa sam se vozio autom do Splita”, rekao je Sergey Moshlyak za Dalmatinski portal.

“Svjetski poznati DJ-i potpisali su ukrajinsku zastavu, napravit ćemo aukciju i prikupljena sredstva donirat ćemo najpotrebitijima u ratu. Vjerojatno nekoj ustanovi koja brine za djecu. Moram reći kako mi je u Splitu sjajno, osjećam se već kao kod kuće. Odlični ste domaćini, otvoren narod koji je uvijek spreman pomoći. Dobio sam ova tri dana puno podrške i ohrabrujućih riječi”, poručio je.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.