Politics

Foto. Ovo je bunar u koji je ubojica bacio tijelo susjede, pokušao zamesti tragove


Puna dva dana istražitelji su kopali u dvorištu vikendice u mjestu Prečno, kod Ivanić Grada, gdje je, kako su u tom trenutku vjerovali, Damir Keleminčić sakrio tijelo svoje 76-godišnje susjede Slavojke Senišin, koju je, vjeruje se, ubio još 2011. godine.

Prema kaznenoj prijavi, susjedu je ubio jer se želio domoći njezinog stana u kući u kojoj je i on živio s obitelji. Zamotao je zatim tijelo u tepih i bacio ga u bunar kraj vikendice.

Vikendica u kojoj je bunar u kojem se nalazilo tijelo Telegram

Sakrio tragove

Istražitelji vjeruju da je Keleminčić okno bunara zakopao, te premjestio vanjski dio bunara kako bi zameo tragove. On za sada o svemu šuti, dok je obitelj šokirana. Naime, u vikendici su se godinama svi družili, a sada su postali svjesni da je kraj njih bilo zakopano tijelo.

Leš se, kako je ranije priopćeno, nalazio na dubini od oko sedam metara.

Dio vikendice Telegram

 

Teško ubojstvo

Kaznena prijava tereti Keleminčića za teško ubojstvo, te krivotvorenje isprava. Sumnja se, naime, da je lažirao papire s kojima se upisao kao vlasnik njezinog stana. U tom stanu i danas žive neki članovi obitelji Keleminčić.

Tijelo koje je pronađeno na dnu bunara prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu. Kraj njega su, kako doznajemo, bili još neki predmeti na osnovu kojih je policija složila mozaik ovog ubojstva.

Telegram

Sudski vještaci trebali bi potvrditi na koji je točno način 76-godišnjakinja ubijena.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.