Politics

‘HRVATSKA NASTAVLJA AGRESIJU OD 1992!’ Stigla brutalna poruka Hrvatima: ‘Treba razbiti maglu o njihovoj ugroženosti i majorizaciji’


Autor: N.K


Član Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je u Mostaru da Hrvatska i Srbija nastavljaju agresiju na Bosnu i Hercegovinu, pri čemu je izrazio zadovoljstvo što je zaustavljena izborna reforma, čime je, po njegovim tvrdnjama, spriječeno da Zagreb upravlja s BiH.

“Nama se učinilo nakon rata možda da se odustalo od tih planova i da se situacija smiruje, ali ovo vrijeme koje sada živimo pokazuje da se nikada nije odustalo od toga.

Nije se odustalo da se odluke o BiH donose u Zagrebu i Beogradu”, rekao je Komšić u Mostaru sudjelujući u obilježavanju obljetnice Armije BiH u čijim se redovima borio.

“Obostrana agresija”

Rekao je kako planovi koji su 1992. godine doveli do obostrane agresije na BiH nisu prestali. “Tučemo se protiv istih politika”, dodao je Komšić.

“Ljudi nisu isti. Neke je odnio đavo, neki su završili u Haagu, ali politike su i dalje iste”, dodao je.

Izrazio je zadovoljstvo što se nije postigao dogovor o izbornoj reformi koji bi po njemu rezultirao jačanjem uloge Hrvatske u Bosni i Hercegovini.

“Zaustavljena je priča oko izmjena Izbornog zakona gdje se htjelo da se Zagrebu daju poluge vlasti kakve ima Beograd, i neće se od toga odustati. To nam je veliki problem”, pojasnio je.

“Treba razbiti maglu o ugroženosti Hrvata”

Također, rekao je kako treba “razbiti maglu o majorizaciji i ugroženosti Hrvata”, te da je pravi cilj vladati BiH.

Podsjetimo, Bošnjački birači do sada su u tri navrata birali Željka Komšića na poziciju hrvatskog člana BiH Predsjedništva protivno većinskoj volji Hrvata u toj zemlji.


Autor:N.KKomentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.