Entertainment

Iz Vlade se nakon dopisa predsjednika Milanovića oglasili o razrješenju ravnatelja VSOA-e


Nakon što je predsjednik Zoran Milanović zatražio razrješenje ravnatelja Vijeća za nacionalnu sigurnost (UVNS) oglasili su se i iz Vlade.


“Predsjednik Vlade Andrej Plenković nije još vidio Izvješće Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost o izvanrednom stručnom nadzoru VSOA-e jer boravi u SAD-u. Jasan je stav Vlade da sve počinitelje nezakonitih radnji treba sankcionirati. O Izvješću UVNS-a i prijedlogu predsjednika Republike očitovat će se idućeg tjedna”, priopćili su iz Vlade.

Iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske ranije u četvrtak su javili kako je predsjednik Zoran Milanović uputio dopis predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću kojim je pokrenuo postupak za razrješenje general bojnika Ivice Kinderas dužnosti ravnatelja VSOA-e.
Ivana Pezo Moskaljov

Dnevnik Nove TV doznaje – gotova je istraga među vojnim špijunima: “Utvrđen je cijeli niz prekršaja. Špijuni su pronevjerili najmanje dva milijuna kuna”“Nakon što je dobio Izvješće Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost (UVNS) o Izvanrednom neposrednom stručnom nadzoru Vojne sigurnosno-obavještajne agencije (VSOA) od 19. rujna 2022. godine, a zbog opsega i težine povreda navedenih u Izvješću, predsjednik Republike Zoran Milanović stava je kako ravnatelj VSOA-e, kao osoba odgovorna za funkcioniranje Agencije, ne može više obavljati tu dužnost”, stoji u priopćenju upućenom u četvrtak iz Ureda predsjednika RH.
Ivana Pezo Moskaljov

Dnevnik Nove TV doznaje – gotova je istraga među vojnim špijunima: “Utvrđen je cijeli niz prekršaja. Špijuni su pronevjerili najmanje dva milijuna kuna”Inače, ovih dana završena je istraga kojom je utvrđeno da su vojni špijuni pronevjerili najmanje dva milijuna kuna. O tome je detaljno izvještavala reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov, a više čitajte >>OVDJE

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu
Još lakše do najnovijih
vijesti o poznatima. Preuzmi novu

DNEVNIK.hr aplikacijuSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.