Politics

Jadranka Kosor priznala što joj se noćas dogodilo: Nije prvi put, ljudska pakost i zloba. Lovit ćemo


Jadranka Kosor, bivša premijerka Hrvatske, jutros je na svom Twitteru objavila kako noćas nije mogla spavati, a otkrila je i zašto. 

– U 2:10 noćas, netko je pozvonio na vrata. Jednom, dugo, da se probudim – napisala je te dodala kao misli da je krivac toga bio upravo jedan od njenih susjeda. 

– Nisam više mogla spavati zbog spoznaje da je to netko od ljudi koji stanuju u istom ulazu, a ulazna vrata se zaključavaju. Nije prvi put, ljudska pakost i zloba. Lovit ćemo – dodala je. 

Njeni pratitelji poistovijetili su se s njom u komentarima, a neki su je pitali je li se možda radilo o nekome tko je popio. 

. Ne, ne.Nije prvi put. Na katu nema pijanih – odgovorila je. 

Kosor je inače jako popularna na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje iz svakodnevnog života, a na Twitteru ima i preko 33 tisuće pratitelja. 

>> VIDEO Na Međunarodni praznik rada održan marš pod sloganom Za Hrvatsku zadovoljnih radnika

FILE PHOTO: Tesla CEO Elon Musk leaves Manhattan federal court after a hearing on his fraud settlement with the SEC in New YorkPolitički okršaj na TwitteruAmerička zastupnica prozvala Muska egotriperom on joj odgovorio tvitom: Prestani mi se ‘nabacivati’, sramežljiv samFormer U.S. President Donald Trump hosts a rally in OhioTRUTH SOCIALTrump prekinuo šutnju i oglasio se na svojoj društvenoj mreži: ‘Vratio sam se!’neprimjeren sadržaj?Srpska televizija obrisala sporne fotografije Konstrakte s Twittera: ‘Umjetnica je postala nevidljiva’
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.