Politics

Jutarnji list – Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid službeno zajedno? ‘Uhvatili su nas nespremne‘



Ekskluzivno za posljednje izdanje US Weekly, izvor blizak Leonardu DiCapriju rekao je da je 47-godišnjem glumcu manekenka Gigi Hadid, njegova nova djevojka, uvijek bila ‘slaba točka‘.

– On misli da je lijepa, naravno, ali i mudra i “cool” žena koja ima vrlo kulturan i obrazovan pogled na život – kaže izvor.

Naime, Hadid i DiCaprio službeno su u vezi i “imaju gomilu zajedničkih prijatelja”, dodaje izvor, napominjući da su “svi sretni što ih vide zajedno, iako je mnoge od njih to uhvatilo nespremne.”

Izvor tvrdi da je DiCaprio svjestan da su obožavatelji primijetili njegovu sklonost izlaženju s mladim modelima, od kojih su mnoge mlađe od 25 godina.

– Leo namjerno umanjuje tu činjenicu, ali ne može se poreći da ima određeni tip djevojke, ili ga je barem imao do sada – objašnjava izvor, misleći na činjenicu da je Hadid starija od glumčevih prošlih ljubavnih partnerica.

– Ali sa skoro 48 godina, on sve više postaje mekan i svojim prijateljima nagovještava da je manje zainteresiran za taj “playboy stil života” – dodao je izvor.

Ranije ovog mjeseca, drugi izvor nam je ekskluzivno rekao da je DiCaprio “primijetio Gigi” nakon što je prekinuo s Camilom Morrone početkom ljeta.

– Oni su prijatelji – rekao je izvor, ističući da Hadid u to vrijeme nije bila spremna “za romansu” s DiCaprijem. Stvari su se naizgled promijenile jer je dobitnik Oscara viđen s bivšom manekenkom Victoria‘s Secreta na afterpartyju 10. rujna tijekom New York Fashion Weeka.

Naime, DiCaprijev interes za Hadid pojavio se samo nekoliko tjedana nakon što su Camila i Leonardo prekinuli svoju četiri godine dugu vezu. DiCaprio je nakon veze posjećivao događaje i odlazio na odmor, a provodio je najviše vremena družeći se sa svojim prijateljima, kao što su Tobey McGuire i Jamie Foxx.

Hadid je, s druge strane, prethodno bila u dugogodišnjoj vezi s glazbenikom Zaynom Malikom. Bili su zajedno pet godina prije nego što su se zauvijek razišli u listopadu 2021.





Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.