Sports

Keane i Souness se ne slažu oko novog prvaka u PL


Konzultanti Sky Sporta, Roy Keane i Graeme Souness ne slažu se o tome tko će u predstojećoj sezoni osvojiti Premier ligu – Liverpool ili Manchester City. Očigledno se slažu po pitanju glavnih favorita.

“Vjerujem da će Liverpool i City biti glavni favoriti i ove sezone, ali treba uzeti u obzir i faktor promjena u Chelseaju”, rekao je Souness.

“Ne vjerujem da će se oni uspjeti toliko približiti. Možda će biti malo bolji nego prošle sezone, imaju kvalitetu, ali mislim da će se o naslovu odlučivati između Cityja i Liverpoola”, odgovorio je Keane.

“Tu je i Manchester United, ali pitanje je kako će sve to izgledati. Novi trener će sigurno imati dovoljno novca na raspolaganju, ali otišlo je četiri – pet važnih iskusnih igrača i mislim da bi to zapravo moglo biti dobro. Ali, ne vidim da će se United umiješati u borbu Liverpoola i Citjya, ne još uvijek”, dodao je Keane.

“Mislim da će Liverpool osvojiti. Prošle godine su bili tako blizu“, zaključio je Souness.

Manchester City. Briljantni igrači, svi su očigledno napredovali, imaju sada i nevjerojatnog napadača i jednog od najboljih trenera na svijetu u Guardioli“, bio je Keanov zaključak.

Tagovi


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.