Sports

Krenula prodaja sezonskih ulaznica! • HNK Hajduk Split


Krenula je prodaja pretplata za natjecateljsku sezonu 2022./23. Mjesto s kojeg ćete cijelu sezonu podržavati voljeni klub od ponedjeljka 11. srpnja možete rezervirati kupnjom sezonske pretplate, svakim radnim danom od 8 do 20 sati u Odjelu za članstvo ili online kupnjom na https://hajduk.mojekarte.hr/hr/all.html.

Kupnjom sezonske pretplate osiguravate sebi mjesto za sve utakmice SuperSport Hrvatske nogometne lige, 3. pretkolo UEFA Konferencijske lige te za utakmice Hrvatskog kupa (osim finala) koje se u organizaciji HNK Hajduk Split održavaju na Poljudu, u natjecateljskoj sezoni 2022/2023.

OBAVIJEST SVIM ONLINE KUPCIMA PRETPLATE IZ PROŠLE SEZONE:

U svrhu unapređenja sustava i korisničkog doživljaja kod online kupnje ulaznica i sezonskih pretplata, HNK Hajduk je od aktualne natjecateljske sezone 2022/2023 prešao na novu online platformu za prodaju ulaznica.

Kako bi postojećim pretplatnicima iz sezone 2021/2022 pojednostavnili online obnovu pretplata na rezerviranim mjestima, svi su podaci pretplatnika unaprijed prebačeni u novi sustav.

Sve što je potrebno jest da, od ponedjeljka 11. srpnja, pri online kupnji pretplata zatražite novu zaporku klikom na poveznicu: hajduk.mojekarte.hr/hr/promjena-zaporke.html. Više možete pročitati OVDJE

CIJENE PRETPLATA:

PRODAJNA MJESTA:

– Odjel za članstvo na Poljudu (bez obzira na status članstva) i to od ponedjeljak do petka u vremenu 8:00 – 20:00.

– Welcome desk na Poljudu (samo za kupce VIP pretplata) od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati.

– online kupnja ulaznica na hajduk.mojekarte.hr 

Pretplate kupljene online možete predignuti 72 sata nakon kupnje i to na Welcome desku na Poljudu ili zatražite dostavu na kućnu adresu uz doplatu za troškove dostave.

KOD ZA ČLANSKI POPUST:

– Kao član ostvarujete 12 posto popusta prilikom kupnje pretplate. Ako još uvijek nisi produžio članstvo možeš to napraviti na https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

– Kod za ostvarenje popusta na kupnju pretplate ove godine je isti kao i za kupnju ulaznice. Dohvati ga na https://nashajduk.hr/ulaznice/  ili skeniranjem QR koda na članskoj iskaznici.

Nakon kupnje pretplate isti kod neće biti moguće koristiti za kupnju pojedinačnih ulaznica.

Detaljne informacije o sezonskim pretplatama i dodatnim pogodnostima koje ostvarujete pri kupnji pronađite na: https://hajduk.hr/pretplate 

Vidimo se na Poljudu!

10/7/2022 – 22:28 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.