Politics

Majku troje djece na povratku iz Caritasa pregazila lokomotiva. Mještani: ‘Strojovođa je trubio’U naletu lokomotive na pješačkom pružnom prijelazu u Ludbregu u četvrtak oko 10 sati u naletu lokomotive poginula je 23-godišnjakinja iz Malog Bukovca, majka troje djece.

Podravski neslužbeno doznaje da je žena poginula vraćajući se iz Caritasa, kamo je išla po odjeću. Prebirala je odjeću koju je dobila kad je krenula prelaziti prugu. Strojovođa je u više navrata trubio kako bi je upozorio, međutim ona se nije zaustavila i na licu mjesta je poginula.

Ludbrežani navode kako je tamo bio i čovjek koji je sve vidio. 

– On je odmah nakon naleta lokomotive na djevojku pozvao hitnu pomoć, a iako je liječnička ekipa vrlo brzo došla, nažalost, spasa za djevojku nije bilo. Ispričao nam je da je čuo kako strojovođa trubi u više navrata pa je pogledao prema pruzi i prijelazu – pričaju Ludbrežani za lokalni mediji.

U ovom trenutku nije poznato zašto djevojka nije čula zvuk trube. Iz policije su samo mogli potvrditi kako je došlo do nesretnog slučaja u kojem je smrtno stradala 23-godišnja djevojka.

– Očevidom je utvrđeno da je lokomotiva koja je prometovala samostalno bez priključenih vagona naletjela na 23-godišnjakinju koja je gurala bicikl preko prijelaza. Uslijed udara djevojka je odbačena uz rub željezničke pruge na nasip te je preminula na mjestu događaja. Tijelo nesretne djevojke prevezeno je na Odjel patologije varaždinske Opće bolnice – kazali su iz policije.

VIDEO: Bivši hrvatski veleposlanik otkrio zašto Rusija ne može pobijediti

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.