Sports

Mihajlović otpušten iz bolnice u dobrom stanju


Srpski trener i legendarni nogometaš Siniša Mihajlović otpušten je iz bolnice „Sant’Orsola“ u Bologni posle drugog ciklusa kemoterapije. Talijanski mediji navode da se trener Bologne osjeća dobro.

Mihajlović je u ljeto 2019. godine dobio dijagnozu leukemije i šokirao javnost objavivši to. Vratio se 53-godišnjak kasnije tijekom godine poslije uspešne operacije koštane srži i vodio je momčad. Djelovalo je da sve ide u dobrom smjeru, ali je u 2022. godini Mihajlović ponovo morao biti podvrgnut terapijama jer se bolest vratila.

Sve vrijeme je Mihajlović vodio momčad sa stadiona „Renato Dal’Ara“, a u trenucima u kojima je bio u bolnici, često se obraćao ekipi preko video poziva. Ostaje za vidjeti hoće li po otpuštanju iz bolnice Mihajlović biti na klupi Bologne na dvoboju protiv Venezie 8. svibnja.

Mihajlović je kao profesionalac igrao od 1986. do 2006. godine. Nosio je dresove Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lazija i Intera. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 63 utakmice i postigao 10 golova.

Kao trener vodio je Cataniju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i Sporting, prije nego što je 2019. godine započeo drugi mandat na klupi Bologne.

Tagovi


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.