Politics

Ministar Tomo Medved završio je u bolnici, imao temperaturu preko 40 stupnjeva: ‘Bolje je’Ministar branitelja Tomo Medved hospitaliziran je prošlog tjedna zbog zdravstvenih problema, javlja Večernji list. Vijest su potvrdili i u Ministarstvu branitelja iz kojeg su istaknuli kako je ministar stabilno i oporavlja se. 

Kako doznaje Večernji list, ministar je prvo primljen u KBC Rebro zbog bojazni da se radi o srčanim problemima, no nakon pretraga je prebačen u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ zbog posljedica rotavirusa. Imao je i izrazito visoku temperaturu koja je danima prelazila čak 40 stupnjeva. 

Stanje ministra Medveda je u ponedjeljak nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a komentirao i Andrej Plenković

– Bolje je. Tomo je dobio rotavirus i završio na Infektivnoj klinici. Dobro se osjeća, oporavlja se. Vjerujem da će biti dobro za dan-dva – rekao je Plenković. 

Rotavirus uzrokuje gastroenteritis, a simptomi, osim povišene temperature, uključuju povraćanje i bol u trbuhu. Liječenje je prvenstveno sastoji od nadoknađivanja izgubljene tekućine. 

Najčitaniji članciSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.