Politics

‘NAPALI’ I SALIHAMIDŽIĆEVU DJECU: Navijači Bayerna slali neprimjerene poruke obitelji


Autor: Dnevno.hr/T. Š.


Nakon ispadanja Bayerna od Villarreala navijači Bavarskog diva potpuno su poludjeli, a krivca za posrtaj u Ligi prvaka našli su u Hasanu Salihamidžiću, kojeg su obasuli raznim pogrdnim porukama na društvenim mrežama.

No ovog puta ogorčeni Bavarci nisu samo poruke slali popularnom Brazzi, već su kao novu metu našli obitelj jednog od čelnika Bayerna, a sve je to pogodilo mladog sina sportskog direktora Bayerna.

Tako je 19-godišnji Nick dobio puno ružnih poruka u kojima navijači psuju Hasana, ali i njega i njegove dvije sestre Selinu i Laru June.

Terorizirate obitelj

“Ludo je kako vi ‘navijači’ mijenjate mišljenje. Ludo je kako nikada ne pohvalite mog oca za dobre stvari, ali svaki put kada se nešto loše desi svalite sve na njega i terorizirate našu obitelj porukama. Svaka vam čast, stanite jednom uz svoj klub kada je ‘loše’… nevjerojatno”, poručio im je razočarani Nick.

Salihamidžić se često nalazi na prvoj liniji napada na klub, ali izgleda kako je ovogodišnje ispadanje od Villarreala jako teško palo navijačima Bayerna.


Autor:Dnevno.hr/T. Š.Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.