Politics

Novi proizvodi Jim i Crunch&Go za idealnu dozu energije na putu – pronađi ih na Ini


INA je svojim maloprodajnim mjestima u Hrvatskoj dodatno proširila ponudu i uvela nove proizvode – čips Crunch&Go kao savršenu grickalicu za kupce u pokretu i energetski napitak Jim za novu dozu energije na svakoj etapi putovanja.

Energetski napitak Jim sadrži jednako energije kao i šalica espressa te pet različitih vitamina B – B2, B3, B5, B6 i B12. Ne sadrži konzervans, a kupci mogu birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera koja ne sadrži aspartam*. Ambalaža pića izrađena je od materijala koji se mogu u potpunosti reciklirati.

Crunch&Go čips napravljen je od kvalitetnog krumpira koji se najnovijom tehnologijom oblikuje u savršeno hrskavu i valovitu poslasticu u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Slani i light čips od krumpira čini još posebnijim sol iz poznatog rumunjskog rudnika soli Parajd u obliku kristala koji su stari više od 20 milijuna godina te sadrže čak 84 različita minerala.

Degustacija novih proizvoda za Inine radnike

Povodom predstavljanja novih proizvoda Inini radnici su imali priliku doći na druženje na mezaninu u središnjem poslovnom objektu u Zagrebu i probati ih. Druženje su dodatno uljepšala i čak dva neodoljiva bostonska terijera – Jima, zaštitna lica novog energetskog pića, koji su šarmirali sve prisutne svojom zaraznom energijom.

Ako još uvijek niste probali nove ukusne proizvode, požurite na Inina maloprodajna mjesta i saznajte zašto svi pričaju o njima!

*Aspartam je umjetni, nesaharidni zaslađivač koji se koristi kao zamjena šećeru u hrani i piću.

 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.