Sports

Odgođena utakmica 2. kola između Hajduka i Rijeke


Utakmica drugog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Hajduka i Rijeke koja se trebala odigrati u nedjelju, 24. srpnja 2022. godine s početkom u 21 sat, odgođena je zbog nastupa Riječana u Uefinoj Konferencijskoj ligi.

 

foto: Drago Sopta/HNS
11.07.2022. 12:08

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se naknadno, a u obrazloženju odluke povjerenika natjecanja SuperSport HNL-a, Josipa Breznog, stoji da je HNK Rijeka 11. srpnja pismeno zatražio odgodu utakmice zbog pripreme i nastupa na utakmicama 2. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv Djurgårdensa 21. i 28. srpnja.

Prema odredbi iz članka 4. Propozicija natjecanja, klubovi koji sudjeluju u Uefinim klupskim natjecanjima imaju pravo na odgodu utakmica pa je donesena odluka o odgodi.

Novi termin odigravanja utakmice odredit će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima klubova u nastupima u Uefinim natjecanjima.

Zbog odgode utakmice Hajduk – Rijeka, na zahtjev ugovornog partnera TV prava, mijenja se satnica početka utakmice Lokomotiva – Osijek, 24. srpnja. Ista će se, umjesto u predviđenih 18.30 sati, odigrati u novom terminu od 21 sat.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.