Politics

ONEMOĆALU DJEVOJČICU (3) JE DONIO NA RUKAMA! Drama u Makarskoj završila bez tragedije: ‘Zvali smo hitnu, zaista nije bio lijep prizor’


Autor: I.K.
U petak navečer pripadnici makarskog HGSS-a ostali su šokirani kada im je s djetetom na rukama oko 21:30 sati na vrata kucao poljski turist.

Park prirode Biokovo gdje su bili smješteni već je bio zatvoren najmanje sat vremena, pa je posjet poljskog turista bio sasvim neočekivan.

Rekli su da je dijete udario konj.

“Zvali smo hitnu, oni su došli do nas i utvrđeno je da dijete ima blagi potres mozga te modricu na području prsa. Kada su nam ga donijeli, izgledalo je loše i zaista nije bio lijep prizor vidjeti dijete na rukama. Ono što je važno i na što uvijek upozoravamo jest da se ne treba pribiližavati životinjama.

To su divlji konji i te su obavijesti postavljene u parku, ali nažalost ne shvate ih svi ozbiljno. Srećom je sve dobro završilo”, rekao je za Makarska danas pročelnik makarskog HGSS-a Ante Kukavica.

Park prirode Biokovo bio je otvoren do 20:15, na što se inače upozore svi posjetitelji, ali Kukavica smatra kako su se možda zadržali jer su gledali zalazak sunca.

Tamošnji HGSS  posljednih dana ima pune ruke posla, a naglašena je i potreba svjesnosti pravila koja su postavljena radi sigurnosti posjetitelja.


Autor:I.K.Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.