Entertainment

Raskrinkana grupa konzervativnih swingera koji razmjenjuju bračne zavjete


​Veliki skandal ovih dana pogodio je glavni grad Hrvatske u kojem je razotkrivena elitna grupa konzervativnih swingera koji su razmjenjivali bračne zavjete.

Susrete bi obavljali u restoranima i hotelima, najčešće subotom, a u javnost su procurili i sočni opisi njihovih zabava. Konzervativni parovi okupljali su se u sali te uz svjetlost svijeća i svadbenu muziku razmjenjivali bračne zavjete. Nakon romantične razmjene zavjeta, koji su često bili u stihu, parovi bi zajednički objedovali i plesali na pristojnoj distanci. Takve zabave ponekad bi trajale čak i do devet sati uvečer.

– Meni i suprugu je ovo bio jedinstven način da se malo opustimo u društvu prijatelja i pokažemo svoju divlju stranu. Jako sam uživala u razmjenama bračnih zavjeta i nije mi jasno zašto je to nekome smetalo. Ono što se događa u četiri zida je između nas i naših prijatelja, nije mi jasno zašto se netko upliće u našu intimu – kazala je jedna swingerica koja je htjela ostati anonimna.

Činjenica koja je možda najviše šokirala jest da su parovi sljedećeg dana normalno išli na nedjeljnu misu, kao da se ništa nije dogodilo.Grupu je prokazao jedan od swingera koji je nakon razmjene zavjeta poljubio mladu, zbog čega je izbačen iz grupe pa se odlučio osvetiti.

Blog


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.