Politics

Slobodna Dalmacija – Valdas Dambrauskas čestitao Uskrs i poručio: Sve ćemo učiniti za pobjedu u srijeduValdas Dambrauskas, trener Hajduk zaželio je svima sretan Uskrs, pričao je o utakmici:

– Želio bih čestitati Uskrs Hajduku, svim navijačima, zaposlenicima. Želim svima mir koji je potreban u svijetu…

I onda o utakmici:

– Najvažnija su tri boda. Učinili smo sami sebe nervoznima do kraja utakmice, a nije trebalo… Da smo pola šansi iskoristili riješili bismo pitanje pobjednika puno ranije. Nismo Gorici dali nijednu pravu priliku. Problem je nastao kad smo u drugom dijelu izgubili posjed. Znate kako to ide, važna je utakmica, a imamo ih tri u tjedan dana, onda je u glavama igrača samo misao da osvojimo sva tri boda. To je teret. A Gorica igra poput Rijeke i Istre, žele posjed lopte, tome teže.

Torcida je nakon utakmice skandirala ‘hoćemo pobjedu’.

– Naravno da imamo snage za to i da idemo po pobjedu u srijedu. Znamo što pobjeda znači za navijače, za nas u svlačionici, sve ćemo učiniti za pobjedu u srijedu.

Kao trener Gorice nikad niste izgubili od Hajduka, a na klupi Hajduka niste nikad poraženi od Gorice…

– Sretan sam!

Navijači su navijali i na poluvremenu…

– Čuli smo to. Cijenimo to, volimo to i respektiramo. to. Volimo naše navijače, ovo je klub strasti, emocija i ruku pod ruku idemo u srijedu zajedno.

Dodao je:

– Najvažnije je da smo pobijedili, nama trebaju ove pobjede i da nam mreža ostane čista, da ne primimo gol… Imali smo dobre šanse u prvom poluvremenu, trebali smo zabiti još koji gol i zatvoriti priču ranije – podvukao je Dambrauskas.

Je li Oršić najopasniji od Dinama, nisu se dali novinari, dajte, još ovo pitanje:

– Dinamo nam je najteži oponent u prvenstvu, a ne bih ulazio u to je li Oršić najopasniji, gledali smo ih i pratimo i dat ćemo igračima sve infornacije i najvažnije je da mi budemo fokusirani na meč u srijedu.

I sad je bilo gotovo, hvala Valdas, čestitamo i sretan i vama Uskrs, happy Easter.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.