Politics

‘SMATRAJU DA IH PROVOCIRA’ Srbi bijesni zbog Severinine bajramske čestitke: ‘Nismo dugo čekali da ponovno spomene Srebrenicu’


Autor: Dnevno.hr/T. P.


Severina Vučković već duže vrijeme ‘iritira’ srpske medije pa su u njezinoj čestitci, koju je posvetila pripadnicima islamske vjeroispovijesti povodom Bajrama, uvidjeli namjeru da ih provocira.

Pjevačica je na Instagram priči objavila ‘Cvijet Srebrenice’ i bosansku košulju, a srpski Kurir joj to nikako ne može ‘oprostiti’.

‘Nismo dugo čekali da Severina Vučković ponovo spomene Srebrenicu, baš na dan kada to nije trebalo biti. Na Bajram, jedan od najradosnijih praznika koje slave muslimani, spomenula je njihovu bolnu temu, odnosno Srebrenicu’, naveo je Kurir u članku i nadodao:

‘Zanimljivo je da nitko, pa ni sami muslimani, kojima je ovaj praznik jako važan, u to vrijeme nisu prakticirali spominjanje ove temu. Stoga su mnogi Severinini pratitelji posumnjali da se radi o provokaciji, što joj nije nepoznato.’

Foto: Instagram

Naime, Severina je krajem prošle godine gostovala na BHT1 gdje se dotaknula teme Srebrenice i na sebe, zbog izrečenog stava, navukla niz uvreda.

‘Na primjer, ja sam sad ispala najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid što i je bio genocid, kako god oni to nazivali. Veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin. Ali radi se samo o tome, da ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebala platiti odštetu. Mislim da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove’, izjavila je pjevačica.


Autor:Dnevno.hr/T. P.Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.