Entertainment

”Ti si tako lijepa, volim te”


Mladi nogometaš Borna Sosa postao je tema mnogo razgovora nakon svog gola za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a evo kako je u jednom intervjuu šarmirao poznatu voditeljicu Ivanu Mišerić.


GalerijaBorna Sosa - 7
Borna Sosa - 4
Borna Sosa - 8
+27
Borna Sosa - 10
Mladi nogometaš Borna Sosa postao je tema brojnih razgovora od posljednje utakmice Hrvatska-Danska u kojoj je zabio gol za vodstvo Hrvatske, a evo kako je 2017. godine uspio šarmirati i voditeljicu Ivanu Mišerić.Ivana Mišerić - 5

Našu lijepu voditeljicu zbog fotki u badiću prozvali božicom, a ona se požalila da nema što za obući, pojasnila i zašto!

Ivana Mišerić

Ivana Mišerić pohvalila se da joj haljina s maturalne i danas savršeno stoji, a onda je podijelila i emotivnu priču koja stoji iza njeIvana ga je intervjuirala u jednoj epizodi ”Plavog kvarta”, a Ivani je otkrio kako zna pričati turski jezik. Sosa je tada volio gledati turske serije, a voditeljici je rekao nekoliko rečenica.

”Obožavam turski jezik i znam ga pričati. Znam ga tečno i prevoditi”, rekao je.
Mišerić ga je tada zamolila da kaže nešto na turskom, na što je on odgovorio: ”Ti si jako lijepa”.

”Ja tebe jako volim”, nastavio je pričati.

”Ima tako nekih rečenica iz serija koje znam”, dovršio je.

Ivana nije mogla vjerovati da Borna gleda turske sapunice, a on je otkrio da mu nije vjerovao ni vlastiti otac. “Znam, nije mi ni tata vjerovao pa kad sam mu stao iza televizora i prevodio, bilo je – ‘što, kako, otkud, gdje…Većinom su serije ili o ubijanju ili o ljubavi”, rekao je Sosa.

Ivana je bila pozitivno iznenađena i prozvala ga netipičnim nogometašem, a videozapis možete pogledati na ovoj poveznici. 


Ella Dvornik novom fotkom pokrenula lavinu komentara, usporedili je s jednom od najvećih seks-bomba svih vremena!Ella Dvornik - 1
Ella Dvornik
Ella Dvornik
+27
Ella Dvornik i Charles Pearce - 2
Sjećate se Maje Šuput od prije 14 godina? I onda je nosila kraću frizuru, a u izlascima ju je pratilo dobro poznato lice!Sonja Kovač i Maja Šuput
Sonja Kovač i Maja Šuput
Maja Šuput
+27
Maja ŠuputJoš brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu
Još lakše do najnovijih
vijesti o poznatima. Preuzmi novu

DNEVNIK.hr aplikacijuSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.