Politics

U finalu ‘Gospodina Savršenog’ su Stankica i Karolina: ‘Ona je ta u koju sam se ja zaljubio…’U srijedu navečer u showu ‘Gospodin Savršeni’, splitski profesor i znanstvenik Toni Šćulac (31) među pet je polufinalistica odabrao dvije djevojke s kojima može zamisliti zajedničku budućnost, a njegova finalna odluka doznat će se sutra. Polufinalna večer treće sezone ‘Gospodina Savršenog’ započela je posljednjim koktel partyjem na kojem je zgodni neženja imao priliku još jednom porazgovarati sa svim preostalim djevojkama kako bi si olakšao odabir.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Večeras smo svi nervozni, razgovor zapinje i nije moguće održavati lagodnu atmosferu jer je previše emocija i odnosa koji se miješaju… Sve mi se miješa, ne znam jesam li ljut, jesam li razočaran, tužan, napet… – izjavio je na početku Toni, a onda pozvao Stankicu prvu na razgovor.

– Želim se boriti za tebe i dati svoj maksimum, mislim da si netko za koga se vrijedi boriti – priznala mu je Stankica koja se od silnih emocija rasplakala i, kako je istaknula, prvi put pred muškarcem pokazala svoje suze.

– Drago mi je da je pokazala ranjivost, to je podignulo naš odnos na višu razinu jer je otpustila kočnice – kazao je Toni koji je potom uspio smiriti Stankicu svojim zagrljajem i nježnim riječima. Iduća na razgovoru je bila Josipa, a njihov spoj nije završio onako kako je ona priželjkivala.

– Ti si divna cura, iskrena si i prelijepa. No sad moram biti iskren i reći da je glavni razlog zašto nismo bili na spoju nasamo zapravo to što se s moje strane nije razvila veća emocija kao prema drugim djevojkama i naša priča mora završiti na prijateljstvu – zaključio je Toni pa nastavio:

– Morat ću te zamoliti da napustiš vilu…- Josipu su neugodno iznenadile njegove riječi te je u suzama napustila vilu i prije ceremonije ruža:

– Mislima je izgubio nešto što je ovdje bilo najiskrenije i da će me se sjetiti jednog dana i da će mu biti žao. Ne vjerujem da će potrajati s nijednom djevojkom.

Josipinim odlaskom Toni je izbor suzio na četiri djevojke, a potom je odlučio porazgovarati s Amrom o njihovom odnosu.

– Možda nisam žena za tebe, ako tražiš nekoga tko nema karijeru ili tko je tebe čekao. Ja te nisam godinama čekala, sad sam te upoznala i nisi mi potreba, znaš da ću moći bez tebe, ali si mi želja. Drago mi je da sam došla i upoznala ono što tražim i što sam shvatila da ono što želim gledam ispred sebe – u jednom je dahu ispričala Amra pa strastveno poljubila Tonija za kraj:

– Doista me nenormalno fizički privlačiš.

Toni je zatim imao priliku razgovarati s Karolinom, za koju cijelo vrijeme smatra da je suzdržana, ali je ukrala njegovu pozornost od prvog dana.

– Ne želim na kraju imati slomljeno srce jer sam se dao 100 posto i borio za odnos u kojem si ti stvorila zid koji nikad nisam imao šanse prijeći – priznao joj je iskreno Splićanin, a ona mu je odgovorila:

– Voljela bih znati tu čarobnu rečenicu koja bi tebe sad mogla smiriti i koja bi mogla opisati sve što osjećam, ali ne mogu…

Kasnije je Karolina priznala djevojkama da mu je puno toga htjela reći, ali nije znala kako, pa je nakon njihovog razgovora puno neodgovorenih pitanja. Potom su na spoj otišli Danijela i Toni, a ona mu je iskreno priznala:

– Stojim iza svake svoje emocije i opet bih isto ponovila, ne bih ništa mijenjala. Kakva god tvoja odluka bila, to je tvoja odluka i večeras ti ne bih bila u koži. Samo ću ti reći – najteže ti je ovu zavoljeti djevojku pa sad ti vidi – a potom se rasplakala od nakupljenih emocija.

Od ukupno 23 djevojke, na posljednjoj ceremoniji ruža stajale su samo četiri – Amra, Danijela, Karolina i Stankica, a ruže su bile samo dvije..

– Potrudio sam se od početka prema svakoj biti isti i ispričavam se, ali za ovu odluku mi treba još minuta nasamo s Karolinom – kazao je Toni i prekinuo ceremoniju jer je smatrao da još uvijek nije riješio sve sa svojom prvom simpatijom u showu.

– Toni, ja sam tu, želim otići s tobom i suludo mi je da ti to sad moram reći nakon svega – kazala je Karolina pa smirila njegovu nervozu. Na ceremoniji prvu je ružu dobila Stankica, a nakon dugo razmišljanja Toni je odabrao Karolinu za drugu finalisticu:

– Ne mogu pustiti Karolinu da ode, iako su mi druge pokazale jače emocije, ona je djevojka u koju sam se zaljubio!

Tako su Amra i Danijela napustile show korak do finala.

– Bolje je da budemo dobri prijatelji pa da sutra kad se sretnemo možemo popiti kavu – zaključila je Danijela dok je Amra izjavila:

– Mislim da će Toni u početku biti sretan s njima, ali kad krenu ozbiljne stvari, tad će krenuti problemi. Možda griješim, možda
se djevojke vani promjene, ali slušajući njih i njegovu priču, ne poklapaju mi se…

Sutra je pred Tonijem najvažnija odluka sezone, a hoće li njegova odabranica biti Stankica ili Karolina – ne propustite pogledati u finalnoj epizodi showa ‘Gospodin Savršeni’ u četvrtak od 21.20 sati.

Najčitaniji članciSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.