Politics

Uhićena zvijezda ‘Igre prijestolja‘: Optužen je za seksualni prijestup nad maloljetnikom


Glumac Joseph Gatt uhićen je ranije ovog mjeseca zbog neprikladne seksualne komunikacije s maloljetnom osobom. 

Policija je 6. travnja izdala nalog za pretres Gattove kuće u Los Angelesu te je nakon toga uhitila 50-godišnjeg glumca, objavila losanđeleška policijska (LAPD).

Iz odjela koji istražuje ovaj slučaj pozvali su sve one koji imaju dodatne informacije o ovom slučaju da kontaktiraju policiju. 


image

Joseph Gatt

Instagram

Glumac je pušten na slobodu istog dana kada je i uhićen, nakon što je platio jamčevinu u iznosu od 5000 dolara.

Gatt se kasnije oglasio na svojim profilima na društvenim mrežama i opovrgnuo sve optužbe. Nazvao ih je “užasnima i potpuno neistinitima”. 

“Želio bih se osvrnuti na potpuno strašne i neistinite optužbe na svoj račun. Sve je potpuno krivo. Surađujem s policijom kako bih sve razjasnio. Veselim se tome da očistim svoje ime”, napisao je glumac. 

“Hvala svim mojim prijateljima i svima koji me podržavaju, a koji znaju da je to neistina i razumiju da iz pravnih razloga ne mogu na društvenim mrežama dodatno komentirati ovaj slučaj”.

Gatt je poznat po svojim ulogama u trima epizoda “Igre prijestolja”, u kojima je glumio lik Thenna Warga. Nedavno se pojavio i u seriji “NCIS: New Orleans”, a ima ulogu i u nadolazećem DC filmu “Crni Adam”. 

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.