Politics

VIDEO Šime Vrsaljko podivljao nakon utakmice: Igrače Cityja gađao bocom, htio se tući i pljuvao ih!Šime Vrsaljko ostao je na klupi u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka između njegovog Atletico Madrida i Manchester Cityja.

U samoj završnici utakmice, nakon koje je Atletico ispao iz natjecanja, prvo je na terenu došlo do sukoba u 89. minuti nakon grubog prekršaja na Fodenu od strane braniča Felipea, kome je to bio drugi žuti karton.

Sve se nastavilo i na putu za svlačionicu. Kako se vidi na kamerama, živce je prvi izgubio crnogorski branič Atletica Stefan Savić, koji vidno nervozan nešto govori igračima i osoblju Cityja. Tada u kadar ulazi Šime Vrsaljko koji potpuno izvan kontrole prvo baca neki predmet, navodno golmanske rukavice ili bocu, prema igračima Cityja. 

Dok ga pokušavaju odmaknuti, hrvatski branič se otima i pokušava nasrnuti na Guardioline igrače dok ga nekoliko ljudi zaustavlja. Uz povike i žustre gestikulacije čini se kako je Vrsaljko na kraju i pljunuo u pravcu igrača i osoblja Cityja. Istovremeno je Cityjevog igrača Kylea Walkera pridržavao vratar Ederson, piše ESPN.

Kako pišu španjolski mediji, na kraju je u tunelu morala reagirati i policija kako bi smirila strasti.

Najčitaniji članciSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.