Politics

VIDEO Što se događa s Bidenom? Mrežama se širi snimka, svi se čude predsjednikovom neobičnom ponašanju


Društvenim se mrežama širi snimka američkog predsjednika Joe Bidena koji je održao govor u Greensborou u saveznoj državi Sjeverna Karolina. 

Nakon što je završio govor uzrečicom: ‘Bog vas blagoslovio’, Biden se na pozornici okrenuo te ispružio ruku – no, tamo nikoga nije bilo. 

Nekoliko je sekundi još ostao dezorijentirano stajati na pozornici, nakon čega je otišao.

Osim toga, u govoru je kazao i kako je bio profesor na Sveučilištu Pennsylvania, što nije točno, zbog čega su se brojni korisnici društvenih mreža počeli zapitkivati što se događa s američkim predsjednikom. 

– Nakon što sam to pogledala, sigurna sam da je on taj koji može ublažiti inflaciju i cijene plina – komentirala je sarkastično jedna korisnica. 

>> VIDEO Putin navodno truje i pritvara članove svojeg najbližeg kruga? Žestoki kritičar Kremlja iznio teške optužbe

A view shows a Ukrainian flag near a destroyed building in MariupolUŽIVO: RAT U EUROPIUkrajinci tvrde: Pronašli smo 900 tijela oko Kijeva; Dužnosnik Pentagona otkrio razlog potapanja krstarice MoskveRussia's President Vladimir Putin chairs a meeting outside MoscowBOŽO KOVAČEVIĆBivši veleposlanik u Moskvi objašnjava koji je sada glavni cilj RusijeHouse Armed Services Committee Hearing - WashingtonTELEFONSKI RAZGOVORAmerički ministar obrane razgovarao s Banožićem i zahvalio Hrvatskoj na svemu što čini u potpori Ukrajini
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.