Politics

(VIDEO) VRSALJKO PODIVLJAO U TEŠKOM INCIDENTU! Totalni kaos u tunelu, a sve je zakuhao Crnogorac


Autor: I.K.


Jako napete scene zbivale su po završetku susreta Atletico Madrida i Manchester Cityja u uzvratu četvrtfinala Lige prvaka. Man City je u utakmici bez golova u Madridu osigurao ulazak u polufinale, a još prije nego je sve završilo, krenuo je kaos u kojem je na terenu na Atleticovoj strani u prvom planu bio crnogorski obrambeni igrač Stefan Savić.

Savić se ‘zakačio’ s nekoliko igrača Man Cityja, najžešće je bilo s Jackom Grealishom, a sve se nastavilo i u tunelu na odlasku u svlačionice, kada je video prikazao i ulogu hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka, koji u ovom susretu nije ulazio u igru s Atleticove klupe.

Scene po završetku utakmice pokazale su kako je Vrsaljko nešto bacio u smjeru Kylea Walkera i potom se prepirao s protivničkim igračima, a sve je završilo razdvajanjem kako ne bi došlo do težeg sukoba.

Uplele se i policijske snage

Nakon što su izbile ružne scene u tunelu, u sukob se uplela i policija pokušavajući smiriti situaciju.

Na terenu, sve se zakuhalo nakon situacije u kojoj je isključujući drugi žuti karton u završnici susreta dobio Atleticov Brazilac Felipe. Tu je krenuo i Savićev sukob s protivničkim igračima, a po odlasku u svlačionice se u ovaj incident uključio i Vrsaljko.

Bit će posla za ‘disciplince’

S obzirom na zbivanja u završnici utakmice i nakon njezinog kraja, posla će se nakon svega primiti Uefina disciplinska komisija koja bi se mogla pozabaviti kaznama za sve što se događalo.

Na terenu je priča došla kraju, Manchester City ušao je u polufinale, ali repovi iz Madrida ostaju.


Autor:I.K.Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.