Sports

Vlasnik NK Osijeka nakon poziva navijača za ostavkom Vlade Čohara pružio potporu upravi klubaUprava Osijeka dobila je potporu vlasnika kluba Lorinca Meszarosa da nastavi s daljnjim radom.

Posljedica je to poziva na ostavku koju su navijači slavonskog prvoligaša na jučerašnjem dvoboju s Istrom 1961 uputili članu Uprave Vladi Čoharu, a nakon što je nezadovoljstvo radom vodstva kluba u javnim istupima izrazio sportski direktor i trener Nenad Bjelica.

Bjelica je tom prilikom rekao: “Pokazao sam svoje nezadovoljstvo javno, ali i vlasnicima i predsjedniku kluba, na njima je da vide što i kako dalje, na koji način možemo biti klub u pravom smislu riječi. Jer klub nisu samo trener, igrači i navijači, nego i strukture kluba, koje bi trebale biti puno jače. Jer u borbi smo sa suparnikom jačim od sebe u svakom smislu. Imamo manjak 40-45 milijuna u proračunu. Morali bismo biti perfektni da bismo se mogli onako pošteno pohrvati s moćnijima od sebe. S predsjednikom kluba sam imao jako dobar, otvoren razgovor. Jako puno energije ulažem u dečke, pa oko škole, no neke stvari iz ovog drugo dijela mi oduzimaju energiju, a nisam očekivao baš da će to tako biti. Promjena ponašanja ljudi koji operativno vode klub ne mogu se dogoditi preko noći. Na njima je da se odluče kako žele dalje, a hoće li biti pomaka po tom pitanju vidjet ćemo.”

Na službenim stranicama Bijelo-plavih se kratko navodi:

“Gospodin Mészáros je iskazao zadovoljstvo radom Uprave i naglasio da podržava projekte koji su odrađeni kao i one koji su planirani u idućoj sezoni.

Predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj i član Uprave Vladimir Čohar u subotu su bili u radnom posjetu Felcsutu gdje su s glavnim sponzorom gospodinom Lőrincom Mészárosem razgovarali o budućnosti kluba.

Gospodin Mészáros je iskazao zadovoljstvo radom Uprave i naglasio da podržava projekte koji su odrađeni kao i one koji su planirani u idućoj sezoni čime je potvrdio da Klub zacrtanim putem nastavlja slijediti dogovorenu strategiju.”

Ostaje za vidjeti kako će ovakav stav prvog čovjeka kluba imati po statusu Nenada Bjelice. Prema kuloarskim natpisima njegova epizoda u Gradskom vrtu mogla bi uskoro biti završena.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.