Politics

Zbog snimke ‘sirene’ društvene mreže poludjele: Morale se oglasiti vlasti dviju država


Histerija je proteklog tjedna zavladala na društvenim mrežama nakon što je objavljen video u kojem je ”prava sirena” uočena na obali Ukunde u Keniji. 

Snimka koju je objavila korisnica Mary Musyoka na Tik Toku u kratkom je roku sakupila nekoliko milijuna pregleda, a među pratiteljima se povela žustra rasprava oko autentičnosti tog videa. 

Kasnije je objavljena i nova snimka iste korisnice iz Muizenberga u Južnoafričkoj Republici, a na kojem su obližnji prolaznici začuđeno gledali u ”stvorenje” koje je ležalo na obali. 

Cijelu je raspravu dodatno ”zakuhala” i druga influencerica pod imenom Skinfluencebymsk koja je na tagiranje korisnika odgovorila kako joj se ”sve više čini kako bi se moglo raditi o pravoj snimci”. 

@aamircali

Real Mermaid Caught in Muizenberg South Africa🧜‍♀️🧜😳🤔

♬ original sound – Aamir Cali

Video se ispostavio lažnim, a oko cijele situacije su se morale oglasiti i kenijska i južnoafrička policija. 

– Policija u Muzenbergu nema nikakva izvješća o sirenama koje su valovi izbacili na obalu ili o tome da je dijete ugrizla riba”, napisali su iz kenijske policije. 
‘MALTRETIRA ME MJESECIMA’VIDEO Djevojka objavila snimke jezivog susjeda: Ovo radim u slučaju da se nešto loše dogodi…POLICIJA TRAŽI POMOĆVIDEO Prepoznajete li ove muškarce? Provalili u stan u Splitu, snimila ih nadzorna kameraZagreb: Arhivske fotografije crkve Sveta Mati SlobodeDON STOJIĆ PREDAVAČNeobičan tečaj u zagrebačkoj župi: Žene uče o plodnim danima, evo koliko naplaćuju
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.